Kaan Ertem Karikatürleri : LeMan Nostalji Kasım 21, 1991 edergi : 'öğreten adam ve oğlu', 'erdener abi' gibi tiplemelerin yaratıcısı, karikatürist kaan ertem 53 yaşında hayatını kaybetti.

Kaan Ertem Karikatürleri : LeMan Nostalji Kasım 21, 1991 edergi : 'öğreten adam ve oğlu', 'erdener abi' gibi tiplemelerin yaratıcısı, karikatürist kaan ertem 53 yaşında hayatını kaybetti.. 1968 yılında i̇stanbul'da doğan kaan ertem'in ilk karikatürü, 1983'te ünlü karikatürist semih balcıoğlu'nun eleştirisiyle beraber bulvar gazetesi'nde yayımlandı. Haber, leman dergisinin sosyal medya hesabından şu sözlerle duyuruldu: Arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik. Karikatürist kaan ertem yaşamını kaybetti. Arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik.

Erdener abi ve öğreten adam ve oğlu gibi karakterlerin yaratıcısı olan ünlü çizgi romancı ve leman çizeri kaan ertem, 53 yaşında hayatını kaybetti. Yazar nihat genç de ertem'in vefatıyla ilgili, leman dergisi yıllarımdan dünya güzeli karikatürist arkadaşımız kaan ertem'i kaybettik, pırıl pırıl çocuktu, üç günlük dünya işte, allah rahmet eylesin! mesajını paylaştı. Leman çizeri kaan ertem 53 yaşında hayata veda etti. Erdener abi'nin çizeri, öğreten adam ve oğlu, zıçan adam gibi eğlenceli karakterlerin yaratıcısı olan kaan ertem, hayatını kaybetti. Kaan ertem, erdener abi'nin çizeri, öğreten adam ve oğlu, zıçan adam gibi eğlenceli karakterleri karikatürsever ile buluşturmuştu.

Karikatür Sanatının Toplumsal Hataları Cezalandırması ...
Karikatür Sanatının Toplumsal Hataları Cezalandırması ... from cf.kizlarsoruyor.com
Hepimiz için çok erken ve çok acı bir kayıp. Leman dergisi sosyal medya hesabından acı haberi şöyle verdi: Açıklamada, arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik. Erdener abi tiplemesinin yaratıcısı karikatürist kaan ertem hayatını kaybetti! Çizgileri ve esprileriyle mizah dünyasında kendi ekolünü yaratan, leman dergisi çizerlerinden kaan ertem 53 yaşında hayatını kaybetti. Kaan ertem bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Yazar nihat genç de ertem'in vefatıyla ilgili, leman dergisi yıllarımdan dünya güzeli karikatürist arkadaşımız kaan ertem'i kaybettik, pırıl pırıl çocuktu, üç günlük dünya işte, allah rahmet eylesin! mesajını paylaştı. Erdener abi ve öğreten adam ve oğlu gibi karakterlerin yaratıcısı olan ünlü çizgi romancı ve leman çizeri kaan ertem, 53 yaşında hayatını kaybetti.

Leman dergisinin twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Leman dergisinden yapılan açıklamaya göre, kanser tedavisi gördüğü belirtilen kaan ertem 'in cenazesi, yarın 14.00'te küçükyalı mezarlığında toprağa verilecek. Leman dergisinin twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: Yazar nihat genç de ertem'in vefatıyla ilgili, leman dergisi yıllarımdan dünya güzeli karikatürist arkadaşımız kaan ertem'i kaybettik, pırıl pırıl çocuktu, üç günlük dünya işte, allah rahmet eylesin! mesajını paylaştı. 1968 yılında i̇stanbul'da doğan kaan ertem'in ilk karikatürü, 1983'te ünlü karikatürist semih balcıoğlu'nun eleştirisiyle beraber bulvar gazetesi'nde yayımlandı. Yazar nihat genç de ertem'in vefatıyla ilgili, leman dergisi yıllarımdan dünya güzeli karikatürist arkadaşımız kaan ertem'i kaybettik, pırıl pırıl çocuktu, üç günlük dünya işte, allah rahmet eylesin! mesajını paylaştı. Çok üzüldüm, yakınlarına metanet dilerim. Leman dergisinin twitter hesabından yaptığı paylaşımda arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik. Bir süredir kanser tedavisi gören leman çizeri ertem yarın küçükyalı mezarlığı'nda toprağa verilecek. Kaan ertem, erdener abi'nin çizeri, öğreten adam ve oğlu, zıçan adam gibi eğlenceli karakterleri karikatürsever ile buluşturmuştu. Arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik. Leman dergisi sosyal medya hesabından acı haberi şöyle verdi: Yarın 14.00'te küçükyalı kabristanı'nda defnedilecek. Öğreten adam ve oğlu, erdener abi gibi tiplemelerin yaratıcısı, leman çizeri kaan ertem 53 yaşında hayata veda etti.

Mehmet çağçağ, suat özkan, ahmet yılmaz, kemal aratan, metin üstündağ gibi usta çizerlerle birlikte 1990'lı yıllardan bugüne mizah dergisi leman'ın usta çizerleri arasında adını yazdıran karikatürist kaan ertem hayatını kaybetti. Karikatürist, oyuncu ve film yapımcısı hasan kaçan , kıymetli karikatürist kaan ertem vefat etmiş. Çizgileri ve esprileriyle mizah dünyasında kendi ekolünü yaratan, leman dergisi çizerlerinden kaan ertem 53 yaşında hayatını kaybetti. Tüm forumlar >> konu dışı / off topic >> konu dışı >> zıçan adam (kaan ertem karikatürleri). Arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik.

Kaan ERTEM - Çizgi Roman Diyarı
Kaan ERTEM - Çizgi Roman Diyarı from i373.photobucket.com
Tüm forumlar >> konu dışı / off topic >> konu dışı >> zıçan adam (kaan ertem karikatürleri). Leman dergisi çizerlerinden kaan ertem 53 yaşında hayatını kaybetti. Ailesinin, sevenlerinin, okurlarının, mizah dünyasının başı sağ olsun. Leman dergisi'nde çizdiği 'erdener abi' tiplemesiyle tanınan usta karikatürist kaan ertem, 53 yaşında hayatını kaybetti. Arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik. Hepimiz için çok erken ve çok acı bir kayıp. Bir süredir kanser tedavisi gören leman çizeri ertem yarın küçükyalı mezarlığı'nda toprağa verilecek. Kaan ertem, erdener abi'nin çizeri, öğreten adam ve oğlu, zıçan adam gibi eğlenceli karakterleri karikatürsever ile buluşturmuştu.

Leman dergisinin twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Leman dergisi, ertem'in yarın toprağa verileceğini duyurdu. Öğreten adam ve oğlu, erdener abi gibi tiplemelerin yaratıcısı, leman çizeri kaan ertem 53 yaşında hayata veda etti. Konustugu zaman boyle dizinin dibine oturup, aptal aptal siritarak dinlemek istedigim bir abimizdir kaan ertem. Yazar nihat genç de ertem'in vefatıyla ilgili, leman dergisi yıllarımdan dünya güzeli karikatürist arkadaşımız kaan ertem'i kaybettik, pırıl pırıl çocuktu, üç günlük dünya işte, allah rahmet eylesin! mesajını paylaştı. Arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik. Arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik. Leman dergisi sosyal medya hesabından acı haberi şöyle verdi: 'öğreten adam ve oğlu', 'erdener abi' gibi tiplemelerin yaratıcısı, karikatürist kaan ertem 53 yaşında hayatını kaybetti. Leman dergisinin twitter hesabından yaptığı paylaşımda arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik. Ertem'in bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. Yarın 14.00'te küçükyalı kabristanı'nda defnedilecek. Erdener abi'nin çizeri, öğreten adam ve oğlu, zıçan adam gibi eğlenceli karakterlerin yaratıcısı olan kaan ertem, hayatını kaybetti. Leman dergisi çizerlerinden kaan ertem 53 yaşında hayatını kaybetti.

Arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik. Yazar nihat genç de ertem'in vefatıyla ilgili, leman dergisi yıllarımdan dünya güzeli karikatürist arkadaşımız kaan ertem'i kaybettik, pırıl pırıl çocuktu, üç günlük dünya işte, allah rahmet eylesin! mesajını paylaştı. Kaan ertem bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Bir nesilde erdener abi, zıçan adam, öğreten adam ve oğlu serileriyle iz bırakan ertem'in yarın defnedilece. Leman dergisinin twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Tümer Geban'dan 7 caps: Ve çeliğe su verildi! - Ters Dergi
Tümer Geban'dan 7 caps: Ve çeliğe su verildi! - Ters Dergi from tersdergi.com
Arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik. 1968 yılında i̇stanbul'da doğan kaan ertem'in ilk karikatürü, 1983'te ünlü karikatürist semih balcıoğlu'nun eleştirisiyle beraber bulvar gazetesi'nde yayımlandı. 'öğreten adam ve oğlu', 'erdener abi' gibi tiplemelerin yaratıcısı, karikatürist kaan ertem 53 yaşında hayatını kaybetti. Ertem, 'öğreten adam ve oğlu', 'erdener abi' karikatür tiplemelerinin yaratıcısıydı. Arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik. Arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik. 1968'de i̇stanbul'da doğan kaan ertem'in ilk karikatürü bulvar gazetesinde yayınlandı. Ertem'in bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenildi.

Karikatürist kaan ertem yaşamını kaybetti.

Leman dergisi, ertem'in yarın toprağa verileceğini duyurdu. Açıklamada, arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik. 1968'de i̇stanbul'da doğan kaan ertem'in ilk karikatürü bulvar gazetesinde yayınlandı. Yarın 14.00'te küçükyalı kabristanı'nda defnedilecek. ertem'in bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. Karikatürist kaan ertem yaşamını kaybetti. Leman çizeri kaan ertem 53 yaşında hayata veda etti. Bir süredir kanser tedavisi gören leman çizeri ertem yarın küçükyalı mezarlığı'nda toprağa verilecek. Yazar nihat genç de ertem'in vefatıyla ilgili, leman dergisi yıllarımdan dünya güzeli karikatürist arkadaşımız kaan ertem'i kaybettik, pırıl pırıl çocuktu, üç günlük dünya işte, allah rahmet eylesin! mesajını paylaştı. Arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik. Leman dergisi sosyal medya hesabından acı haberi şöyle verdi: Yazar nihat genç de ertem'in vefatıyla ilgili, leman dergisi yıllarımdan dünya güzeli karikatürist arkadaşımız kaan ertem'i kaybettik, pırıl pırıl çocuktu, üç günlük dünya işte, allah rahmet eylesin! mesajını paylaştı. Konustugu zaman boyle dizinin dibine oturup, aptal aptal siritarak dinlemek istedigim bir abimizdir kaan ertem. Arkadaşımız, canımız kaan ertem'i kaybettik.

Yarın 1400'te küçükyalı kabristanı'nda defnedilecek ertem'in bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenildi kaan ertem. Yeni harman'da da leziz leziz yazmaktadir.

Posting Komentar

0 Komentar